2019-10-16 14:43:58• hírek • Bede Emőke

Hatósági felügyelet alá kerültek a Bükkszoldobágy lakóit félelemben tartó tolvajok

Amint arról korábban beszámoltunk, kedden délelőtt húsznál is több bükkszoldobágyi lakos jelent meg a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség székhelyén, hogy segítséget kérjenek az illetékes hatóságtól. Elmondásuk szerint ugyanis több helybeli fiatalember rendszeresen portyázik a helyi gazdaságokban, ellopva bármit, amiből anyagi hasznot remélnek.

A mielőbbi segítségért folyamodó lakókat Sorin Daniel Stan rendőrkapitány fogadta, s biztosította őket arról, hogy a bükkszoldobágyi helyzet már egy ideje a hatóság figyelmének középpontjában áll. Mi több, a hétfői nap során sikerült is kézre keríteni három fiatalembert, akik a gyanú szerint több, a településen a hónap elején elkövetett lopásért is felelősek. A rendőrségi beszámolóból azonban az is egyértelműen kiderült, hogy nem ez volt az elkövetők első húzása. A közlemény szerint a 17, 21 és 26 éves fiatalemberek még április során egy avasújfalui ingatlant is kifosztottak. A hatóság közölte, a tetteseket 24 órára őrizetbe vették és az ügyben minősített lopás miatt indítottak bűnügyi eljárást.


Sajtói megkeresésre a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője szerdán elárulta, a három fiatalembert az avasfelsőfalui ügyészség hatvan napra hatósági felügyelet alá helyezte.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # koronavírustérkép # baleset # helyhatósági2020 # SzatmárnémetiVSK # események # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: