2013-02-23 11:42:22• hírek • Szatmár.ro

Fergeteges buli volt Szikora Robival és az Amulett zenekarral

Fantasztikus utó-farsangi bulit tartott a Szatmárnémeti RMDSZ, a Cultur Art Egyesület és a City Rádió a károlyi úton található rendezvénysátorban. Szikora Robi a Gidákkal és örökzöld slágereivel hozta tűzbe a közönséget, a koncert után az Amulett zenekar szolgáltatta a talpalávalót a hajnalig tartó tánchoz.

Nem is lehetett volna jobb lezárása a munkával töltött hétnek, mint a Dana Hotel rendezvénysátrában megtartott buli. Már 20 óra körül gyűlni kezdett a tömeg, ki-ki sörrel, borral vagy egy ínycsiklandó étellel hangolt a hamarosan kezdődő Szikora Robi és a Gidák fellépésre. Előzenekarként az Amulett zenélt, a slágerekkel pedig mindenkit sikerült megmozgatni a tágas táncparketten, így a Hungária zenekar volt tagja és az R-Go frontembere már egy jól bemelegített közönség előtt kezdhette a koncertet.

Szikora Robi és a Gidák a legnagyobb slágereket hozták el Szatmárnémetibe: szólt a Szeretlek is + nem is, a Ciau Marina, a fellépés talán leglátványosabb mozzanata pedig a Ballag a katona című örökzöld R-Go sláger előadása volt: az énekes a védjegyévé vált kitűzőkkel borított egyenruhájában, zászlóval vonult a színpadra. Egyébként felejthetetlen lesz az előadók számára ez a szatmári fellépés: az énekesben a szatmári szilvapálinka és a remek közönség hagytak mély nyomot, a gidák pedig az őket megtáncoltató fiúkat nem fogják egy ideig elfelejteni.

A koncertet követően újra az Amulett együttes vette át a stafétabotot, a közönség pedig tovább folytatta a táncot. Örökzöld Beatrice-slágerek, mulatós egyveleg késztette táncra még a leglustábbakat is.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: