2012-10-17 19:04:01• hírek • Póti Orsolya

Dupla táncgálát tart a Loga Dance School

Immár ötödik éve fogadja a táncolni vágyókat Szatmárnémeti legszínvonalasabb tánciskolája, a Loga Dance School. Október 30-án dupla táncgálával ünneplik meg ezt az évfordulót az iskola táncosai és oktatói.

A nagy érdeklődésre való tekintettel dupla gálaestet tart október 30-án, kedden a Loga Dance School tánciskola. Ugyanis alig, hogy meghirdették a kedd este 20 órától kezdődő fellépést, egy hét alatt elkeltek úgy az ülő-, mint az állójegyek.

A tánciskola fennállása alatt ehhez hasonlóra még nem volt példa, ezért a táncosok úgy döntöttek 18 órától is bemutatják látványosnak ígérkező produkcióikat. Így azok sem maradnak le a gáláról, akiknek már nem jutott jegy a 20 órai fellépésre.

A táncvilág kedvelői ezúttal sem fognak csalódni, hiszen egy fantasztikus gálaest vár rájuk, melynek idén is az Északi Színház ad otthont.

A Loga Dance School ötödik évfordulója alkalmából fellépnek az iskola táncosai - gyerekek és felnőttek egyaránt -, bemutatva az iskolában elsajátított tízféle táncot. Műsorukban, az elmúlt évekhez hasonlóan több standard, latin és szalsza táncokat adnak elő. A tanulókon kívül bemutatkozik az iskola két tanára, Hajnalka és Viktor, akik szintén fantasztikus standard és latin táncbemutatóval kápráztatják el a közönséget.

Mint megtudtuk, egy belépőjegy 15 lejbe kerül. A táncgála azon kívül, hogy különleges szórakozást biztosít, ízelítőként is szolgál a táncos lábú szatmáriaknak. Hiszen a lenyűgöző mozdulatokat a helyiek is megtanulhatják!

További információkért tárcsázd a 0722-53-83-17-es telefonszámot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: