2012-12-19 10:39:09• hírek • Póti Orsolya

Csütörtökön tartja karitatív gáláját a Loga Dance

A Loga Dance School immár hatodik alkalommal szervez olyan karitatív kampányt, melynek célja a rászoruló családok és fiatalok támogatása. A kampány minden egyes alkalommal látványos táncgálával zárul.

A gálára december 20-án, csütörtök este 20.30 órától kerül sor az Északi Színházban. Ezzel a rendezvénnyel a táncosok a túrterebesi Cozac család gyermekét, a 15 éves Olimpiu Cozacot támogatják, ugyanis trombita tanára szerint a fiú rendkívül tehetséges és érdemes továbbtanulnia.

A családnak azonban még a havi buszbérlet megvásárlása és 12 éves gyermekük iskoláztatása is gondot okoz, így a Loga Dance School segítségét ajánlotta fel Olimpiunak.

A fiú négy éven keresztül Debrecenben szeretné továbbfejleszteni zenei képességét, ami közel 15.000 lejbe kerül majd. Eddig a tánciskola közel 3000 lej támogatást kapott egy személyszállító cégtől, amelyből fedezik a négy évre szóló utazási költséget.

Támogassa Ön is a Loga Dance School kampányát, hogy a tehetséges fiatal továbbtanulhasson és fejlődhessen. A gálára való belépőjegyek megvásárolhatók a Loga Dance School székhelyén, illetve a helyszínen.

Bővebb információért látogassanak a Loga Dance School oldalára!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: