2019-06-19 10:44:51• hírek • Közlemény

Hatodik alkalommal is közösségépítő Batizi kupa

„Sokféle rendezvényre vagyok hivatalos az év folyamán, de az egyik legkedvesebb és legjobban várt esemény a számomra a Batiz András focikupa.” – mondta az egyik vállalkozó szombaton, a hatodik alkalommal megszervezett közösségépítő alkalmon.

Szombat délután 14 órától Király Lajos, a Szatmári Református Egyházmegye esperese házigazda minőségében köszöntötte az egybegyűlteket, majd ugyancsak Isten hozottat mondott Muresan János batizi polgármester. Az orvosok nevében Szatmári Lajos doktor úr, a politikusok nevében Kereskényi Gábor szatmárnémeti polgármester, a presbiterek nevében Kánya Gyula gondnok, a vállalkozók nevében pedig Csorvási Béla köszöntött.

 

“Amikor az életemre tekintek, akkor hihetetlenül hálás vagyok Istennek, és látom, hogy mennyire a kezei között vagyok” – állt a lelkipásztorok pólóján Jürgen Klopp BL-győztes fociedző hitvallása, ami látványnak jó volt, de sokat nem segített a bajnokság során, melyben mindenki játszott négy meccset, az az körmérkőzésen dőlt el a kupa sorsa.

 

Mind a négy meccset megnyerték, címet védtek horvát mezben a politikusok, második helyen végeztek rikító Dortmund-színben a vállalkozók, a dokik letaszították a dobogó harmadik fokáról a lelkészeket, a batizi presbiterek pedig ismét kedves házigazdák voltak.

 

A forró napon és hangulatban zajló bajnokságot követően a vendéglátók szeretetvendégséggel várták játékosokat.

 

További képek erre a hivatkozásra kattintva érhetőek el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: