2012-10-09 08:25:32• hírek • Blikk.hu

Hatezerért viheti szexpartnerét a Korda-villába!

Pásztorórák eltöltésére is lehetőség van a Korda-villában, amely a közkedvelt táncdalénekes házaspár, Korda György és Balázs Klári tulajdonában van!

Hatezer forint, azaz közel 100 lej. Mindössze ennyit kell fizetnie annak, aki egy röpke légyottot szeretne eltölteni Gyuri bácsi hoteljében a partnerével. Balázs Klárika és férje ugyanis egykori otthonukat - a ma már hotelként működő Korda-villát - kiadják csupán pár óra hosszára is.

„Átutazóban van, esetleg szeretné meggyőzni üzleti partnerét? Vagy egészen egyszerűen csak relaxálna néhány órát csendes, nyugodt környezetben? Várjuk szeretettel!" - olvasható a hotel honlapján, de ottjártunkkor kiderült, nem csupán „üzletemberek" vehetik igénybe a szolgáltatást. Tárcsáztuk a hotel telefonszámát, ahol udvariasan felvilágosítottak minket, hogy bizony valóban lehetőség van pár órára is igénybe venni a szolgálataikat. Szabad szobát is azonnal kínáltak, megmondták, hogy bármelyik délutáni órában szívesen látnak minket. Elég fertályórával az aktualitás előtt odatelefonálni, s máris lefoglalnak nekünk egy szobát a villában.

A Blikk kollégái nem rejtették véka alá szándékukat, amikor bejelentkeztek a hotelbe. Kézen fogva, szerelmesen érkeztek a szállodába, ahol a recepciósnak nem lehetett kétsége afelől, milyen céllal is vesznek ki szobát, mindössze két-három órára. Teljes diszkréciót ígértek számukra, még fizetésnél sem kérték el az adataikat, vagyis egy házas félnek tökéletes arra, hogy megőrizze inkognitóját. De egy vágytól éhes férfi számára is jó lehet, ha itt akar megbújni egy „profi" hölggyel.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: