2005-09-13 22:02:23• hírek • Szatmár.ro

Hatékony fogyás 35 nap alatt!

22140920052.jpgSzeptember 19-én ismét indul Magyarország egyik legsokoldalúbb fogyókúra programja.
Szeptember 19-én ismét indul Magyarország egyik legsokoldalúbb fogyókúra programja, az Öt hét – öt kiló! A HáziPatika.com dietetikusai által összeállított program az eddigi öt menüsor mellett most a népszerű GI diétával is bővült.

A menüsorok összeállításánál a HáziPatika.com szakemberei minden igényt figyelembe vettek, így a 6 menüsor között mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Az otthon szívesen főzőcskézőknek „kényelmes”, a nagyon kevés idővel rendelkezőknek „express” menüsor készült.

A vegetáriánusok, a szénhidrátszegény diétára szorulók, vagy éppen a tejcukor-érzékenyek is megtalálják a kedvükre való ételsorokat, míg a divatkedvelőknek a népszerű, de hatásos GI diétát javasoljuk.

Jól tudjuk, hogy mozgás nélkül nincs siker, ezért a programot Norbi által összeállított, és képekkel illusztrált mozgásprogram teszi még hatékonyabbá. A tapasztalatok szerint társsal könnyebb az elhatározás, egymást segítve eredményesebb a torna és a diéta betartása, ezért a párosan fogyókúrázókat értékes nyereményekkel kecsegtető külön játék is várja.

Az ingyenes fogyókúra-programra a következő oldalon jelentkezhet
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: