2015-05-08 12:12:08• hírek • Kocsis Zoltán

Hátborzongató! Két újszülöttet találtak egy kukában Szatmárnémetiben!

Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség azt követően, hogy csütörtök késő este két újszülöttre találtak egy szeméttározóban Szatmárnémetiben. A nyomozást a törvényszék mellett működő ügyészség vezeti, amely pénteken szűkszavú közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban.

A kommünikéből kiderül, hogy május 7-én, csütörtökön este 23:23 órakor tájékoztatta a Szatmár Megyei Rendőrség a Szatmár Megyei Törvényszék mellett működő ügyészséget, hogy két újszülött gyerek holttestére találtak. A két kicsinyke test egy szeméttárolóban feküdt a 15-ös lakónegyedbeli Milcov utcában.

„Az igazságügyi orvostani szakértő vizsgálatát követően állapíthatjuk meg a gyerekek korát, nemét és a haláluk pontos okait", áll a néhány soros közleményben.

Megkeresésünkre Camelia Cosma, a Szatmár Megyei Rendőrség sajtószóvivője elmondta, semmiféle információval nem szolgálhat, az üggyel kapcsolatban az ügyészség tájékoztatja majd a közvéleményt.

Frissítve!

Információink szerint egy kukázó hajléktalan találta meg a két pici holttestet. Az ikerpárt kartondobozokba csomagolva dobták a kukába.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: