2019-07-06 11:09:24• hírek • Nagy Tímea

Határtalan móka és kaland a Hans Lindner Alapítvány nyári táboraiban (képgaléria)

Az alapítvány 2019 nyarán is megszervezte a táborait, melyek hamisítatlan szakmai felfedezőtúraként szolgálnak a 7-15 éves korosztály számára.

A programok között, a móka és a játék mellett, háztartási- és kézműves foglalkozások is vannak, amelyek a fiatalok képességeit és készségeit tárják fel és fejlesztik. Mindeközben, a gyerkőcök mesterségekkel ismerkednek meg testközelből szakemberek vezetésével, akik nem csak gyakorlatban mutatják meg a szakmát, hanem az elméleti tudnivalókba is bevezetik a fiatalokat.

 

Olyan hasznos, a hétköznapi életben is jól alkalmazható tudással gazdagodhatnak a gyerekek egy-egy ilyen foglalkozás során, mint a kenyérsütés, az agyagozás, vagy a barkácsolás, de olyan műhelyek is várják a feltörekvő ifjúságot, mint az elektrotechnika vagy a szabás-varrás. A nebulók belekóstolhatnak a modern, valamint a hagyományos mezőgazdálkodási modellekbe, hiszen egy-egy napot töltenek el a megye különböző farmjain.

 

A diákok lelkesen vesznek részt a Hans Lindner Alapítvány által kínált tevékenységekben. A mezőgazdasági farmokon töltött napok bizonyultak eddig a tábor kedvenc időtöltésének.

 

A táborokról többet a Hans Lindner Alapítványtól tudhat meg. Információért hívja a következő telefonszámokat: 0733.953.763, 0760.723.224, illetve keresse fel munkanapokon az alapítvány székhelyét (Ceahlaului utca 38. szám), ahol be is iratkozhatnak a következő csoportok valamelyikébe.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: