2011-12-09 13:47:17• hírek • Póti Orsolya

Leleplezték a pakisztáni határsértőket

Illusztráció
Illusztráció

A Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség december 8-án három pakisztáni állampolgárt tartóztatott fel Kaplony településen. A három férfi Ausztriába akart volna eljutni.

A nagykárolyi rendőrség értesítette a megyei határrendészeti felügyelőséget arról az esetről, hogy Kaplonyban egy idegen férfi angolul kérdezgeti a lakosokat afelől, hogy merre van Budapest. A férfit feltartóztatták.

A nagykárolyi térségben működő határrendészet munkatársai a csütörtöki ellenőrző akció során még két férfit tartóztattak fel, akik egy elhagyott gépjárműben húzták meg magukat Domahida és Kaplony között fekvő mezőgazdasági területen. Mindhárom férfit a Nagykárolyi határrendészeti Felügyelőségre vitték, ahol kiderítették, hogy 18-52 év közötti pakisztáni állampolgárok.

A három férfi Nagybányán találkozott és onnan jutottak el különféle gépjárművekkel Kaplonyba december 8-án. Amikor az autók rendszámtáblájáról észrevették, hogy még mindig Romániában vannak, elhatározták, hogy éjszaka folytatják tovább útjukat annak reményében, hogy sikerül átjutniuk Magyarországra. A határrendészeti felügyelőség eljárást indítottak a három férfi ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: