2013-11-04 18:06:44• hírek • Kocsis Zoltán

Határrendőr okozott balesetet, négy autó rongálódott meg

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Közel fél óráig állt a forgalom hétfő délután Szatmár megye legveszélyesebb útszakaszán, Gombáspuszta közelében, miután a határrendészet egy munkatársa szolgálati autójával nem tartotta be az ajánlatos követési távolságot és hátulról beleütközött az előtte haladó járműbe.

Roxana Cristea, a Szatmár Megyei Rendőrség sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint 15.00 óra körül a 35 éves határrendész hivatalos megkülönböztető jelzések nélküli szolgálati autójával hátulról belerohant egy cseh rendszámú, ám máramarosi férfi vezette személygépkocsiba. Az ütközés következtében a cseh rendszámú jármű nekicsapódott a nagy forgalomban spontán kialakult menetoszlopban előtte haladó autónak, az pedig egy negyedik gépkocsinak.

A balesetben szerencsére mindössze a határrendőr sérült meg, őt kórházba is szállították, sérülése „nem tűnt súlyosnak, de ilyenkor sose lehet tudni, értek már minket meglepetések a vizsgálatok során", fogalmazott Cristea. A határrendészet autója 10-15%-os károsodást szenvedett.

Sajnálatos módon bő egy hónap alatt ez a második olyan súlyos közlekedési baleset Szatmár megyében, amit a belügyminisztérium kötelékébe tartozó személy munkaidőben okozott. Emlékezhetünk rá, október elején egy 25 éves rendőrnő munkaidőben elgázolt két nőt Mezőpetriben, közülük az egyik életét vesztette.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: