2012-10-22 09:32:18• hírek • Póti Orsolya

Határon innen, határon túl

Fehérgyarmaton került sor a „Határon innen, határon túl" elnevezésű találkozóra, amelyen a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium küldöttsége is részt vett.

A hétvégén, október 19-én rendezték meg Fehérgyarmaton a "Határon innen, határon túl" elnevezésű rendezvényt, amely lehetőséget teremtett a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és határon túli művészeti iskoláknak a találkozóra. A rendezvény szervezője, illetve házigazdája a fehérgyarmati Bárdos Lajos Általános és Művészeti Iskola.

A házigazda iskolával testvériskolai kapcsolatban van a Kölcsey Ferenc Főgimnázium, ezért a tanintézmény küldöttsége is részt vett a találkozón.

Felléptek Bócsi Dorottya és Koncz Kriszta XI. osztályos tanulók, akik Diabeli „Szonáta" című négykezesét zongorázták, illetve fellépett még a főgimnázium néptánccsoportja, a „Bokréta" is.

„Bár a főgimnázium nem kifejezetten művészeti képzést nyújtó intézmény, de a diákjaink által bemutatott produkciók színvonala azt bizonyítja, hogy a művészet fontos szerepet játszik iskolánk és tanulóink életében" - nyilatkozta Pataki Enikő, a főgimnázium vezetője.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: