2016-04-22 22:41:40• hírek • Szatmár.ro

Hatalmas mulatós bulit tartottak péntek este

A Bertici Fivérek bemutatták legújabb lemezüket, a 3+2 először koncertezett Szatmárnémetiben.

A Bertici Fivérek harmadik, Kereslek téged című lemezük anyagát mutatták be a Szakszervezetek Művelődési Házában péntek este. A lemezbemutató már önmagában is fontos esemény, de a fiúk további sztárvendégek meghívásával tették még ünnepibbé az eseményt. A népes közönség előtt színpadra lépett a Bertici Fivérek dalszerzője, a magyar mulatós zenei élet mozgatórugója, Sihell Ferry is, illetve a Két Haver és a bájos Sihell Vanessza is elhozta legnagyobb slágereit a szatmári közönségnek.

És ha már a vendégeknél tartunk: a magyar mulatós zene nagy öregje, a legendás 3+2 zenekar történet első koncertjét adták Szatmárnémetiben a jeles alkalomból. A 30 éves jubileumi, élő  nagykoncert nagy élmény volt a közönségnek, de a zenekarnak is.

Kereskényi Gábor, a Szatmárnémeti RMDSZ polgármesterjelöltje egy jelképes ajándékot adott át az együttes frontemberének: egy grafikát, mely a történelmi városközpontot ábrázolja, azt a régi polgári várost, amely Szatmárnémeti egykoron volt, és amilyenné megválasztása esetén szetené tenni.

Fotó: RolDan Photography​

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: