2018-04-22 06:27:39• hírek • Blikk.hu

Hatalmas meglepetés: ő lesz a Fókusz új műsorvezetője

A Blikk is megírta, hogy D. Tóth András úgy döntött, abbahagyja a televíziózást és a családi vállalkozásába fekteti energiáit ezentúl. A műsorvezető a szombat esti fókuszban köszönt el a nézőktől, egyben el is árulta, ki lesz majd az utódja.

A Fókusz, illetve a Fókusz Plusz című műsorokban ezentúl Tokár Tamás lesz Barabás Évi váltótársa. A csatorna oldalán így mutatják be az új csapattagot:


A 32 éves Tokár Tamás fiatal kora ellenére komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik: dolgozott többek között a VIVA TV-nél, készített műsort a VIASAT3-nak, forgatott videós anyagokat az Index.hu számára is, és az RTL Klub nézői jelenleg is láthatják őt az egyik hétvégi magazinműsorban.


"Mindig nagy izgalom útjára indítani a képernyőn valakit egy ilyen nagymúltú műsorban. Tamás egy hosszú kiválasztási folyamaton ment át, de most jön a legnehezebb: el kell fogadtatnia magát a nézőkkel is" – mondta Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.


"Az RTL Klub és a Fókusz egy álom megvalósulását jelenti és szakmailag is óriási lehetőség. Megtiszteltetés, hogy az ország legnézettebb infotainment műsorának egyik házigazdája lehetek és Barabás Évi váltótársaként élő adásban köszönthetem hétköznap esténként a nézőket" – fogalmazott az újdonsült műsorvezető.


Tokár Tamást műsorvezetőként először április 28-án, szombaton a Fókusz Pluszban láthatják majd a nézők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: