2018-11-12 06:23:07• hírek • Blikk.hu

Hatalmas meglepetés érte Köllő Babettet

Óriási meglepetés érte Köllő Babettet a 40. születésnapján! Los Angelesben élő édesanyja, Katalin látogatta meg, aki a Csak show és más semmi stúdiójába is elkísérte péntek este.

– Hónapok óta mondogatja, milyen jó lenne, ha élőben is megnézhetne, de akkor már rég megvolt a repülőjegye. Semmit nem sejtettem, így hatalmas meglepetés volt nekem is és a tesómnak is, amikor egyszer csak besétált a szobába. Alig akartam hinni a szememnek, ez volt a legszebb születésnapi ajándék – tette hozzá Babett, aki két héttel ezelőtt ünnepelte a kerek születésnapot.
 

– Gyönyörű volt, majdnem sírtam – mondta Babett anyukája, aki a nagy távolság miatt évente csak egyszer találkozhat lányával és családjával.
 

– Mindennap beszélünk telefonon, de az persze, nem ugyanaz. Nagyon jó itt lenni velük – tette hozzá az asszony. Kati tíz évvel ezelőtt döntött úgy, hogy Amerikába költözik, az utazást pedig nem előzte meg hosszas gondolkodás és tervezés.
 

– Anya gondolt egy merészet. Ült a számítógép előtt, feljött egy ablak, hogy „akar-e az Egyesült Államokban dolgozni? Nyerjen zöldkártyát!" És mint a lottóötös, nyert egy zöldkártyát. Így jutott ki az öcsémel együtt, ő most fejezte be kint az egyetemet. Májusban voltunk kint nála diplomaosztón. Az egyik legkomolyabb Beverly Hills-i ingatlanos jobbkeze, és már cégtársak is így, 26 évesen, szóval neki nagyon jól megy kint a sora – mesélte a Csak show és más semmi versenyzője, és azt is elárulta, ő személy szerint nem szereti Los Angelest.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: