2018-11-15 07:52:01• hírek • Bede Emőke

Hatalmas lángokkal égett egy lakóház Tasnádon

Tűz pusztított szerda este Tasnád városában: egy lakóházban csaptak fel a lángok.

Az elsődleges információk szerint a Castanilor utcai házhoz három tűzoltóegység érkezett ki habbal és vízzel oltó autókkal. Úgy tudni, hogy egy melléképületben alakult ki a tűz, de azt, hogy pontosan mi okozta, egyelőre nem közölte a tűzoltóság. Sebesültekről nem érkezett híradás.
 

Amint újabb információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük…


FRISSÍTÉS: Elkészült a hivatalos tűzoltósági jelentés az ügyben. Ennek tanúsága szerint 20:05-kor futott be a 112-re a segélyhívás. A tűzoltókat maga a ház tulajdonosa értesítette, és azt is közölte a hölgy, hogy az égő épületben nincsenek emberek. A helyszínre a tasnádi bázis két autója, valamint egy nagykárolyi egység vonult ki, és sajnos szükség is volt mindannyiukra, hiszen a lángok már javában emésztették az egyébként is sok éghető anyagot tartalmazó épületet. Égett a ház tetőszerkezete, négy szoba, valamint az ezekben tárolt bútorok, ruhanemük, textíliák is. Mivel a ház közvetlen közelében nem volt megfelelő vízforrás, ezért az oltás folyamata igencsak nehéz volt: a tűzoltók közel három órán át küzdöttek a lángokkal.


A helyszíni vizsgálatok arra mutattak rá, hogy a tüzet egy elektromos rövidzárlat okozta, mely a kazánházban alakult ki. A károk összesítése után kiderült, 150 négyzetméternyi területen lett semmivé a tetőszerkezet, odalett egy 50 négyzetméteres faszerkezetű terasz, a konyhabútor egy része. Emellett teljesen kiégett két szoba, valamint komoly károk keletkeztek a tűz által érintett szobákban fellelhető háztartási gépekben is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: