2018-06-04 12:57:37• hírek • Bede Emőke

Hatalmas lánggal égett a hétvégi ház

Keveseknek adatik meg az a szerencse, hogy saját hétvégi házzal rendelkezzenek, de még kevesebben vannak olyan pechesek, hogy a házikót tűz emészti el.

Sajnos azonban pont ez történt meg egy szatmári hétvégi házzal is, melynek lángjai messze látszottak az éjszakai sötétségben. A hivatalos tűzoltósági közlemény szerint a bejelentés 00:37-kor futott be, a lánglovagok pedig 3 speciális, habbal és vízzel oltó autóval siettek a helyszínre. Megérkezésükkor már hatalmas lánggal égett az épület. Az ilyenkor érvényes protokollnak megfelelően legelőször a bent levő gázpalackot menekítették ki, ugyanis ez a későbbiekben komoly kockázati tényezőt jelentett volna.
 

Ezt követően nekikezdhettek az oltásnak, mely nem volt egyszerű feladat tekintve a tűz hevességét, de hosszas küzdelem után sikerült megfékezni a lángokat. A tűzoltóság az helyszíni vizsgálatokat követően úgy gondolja, a tűz forrása egy rövidzárlatos elosztótábla volt.
 

A lángok jelentős károkat okoztak: többek között leégett a ház tetőszerkezete, de odalett az ebédlő bútorzata, hivatalos akták és dokumentumok, illetve több ruhadarab is. Emellett a tűzben megrongálódott nyolc ablak, négy ajtó és különféle elektronikai cikkek is. Öröm az ürömben, hogy az incidens során senki nem sérült meg.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: