2020-02-19 15:30:47• hírek • Fizetett tartalom

Hatalmas kedvezményekkel vár a következő napokban a Seky

Szereted a divatos ruhadarabokat, de nem akarod fizetésed felét a ruhaüzletekben hagyni? Olyan egyedi darabokra vágysz, amelyek egészen biztosan nem jönnek veled szembe naponta az utcán Nem követed a legújabb trendeket, de fontosnak tartod a környezetvédelmet, és ezért nem szeretnéd támogatni a fast fashion cégeket sem? Ha a válaszod IGEN, akkor a napokban mindenképp térj be a Seky szatmári üzleteibe.

Sokak kedvenc használtruha-kereskedésében ugyanis február 20. és 25. között. 70 százalékos kedvezménnyel lehet beszerezni a legismertebb világmárkák máig divatos darabjait, így most egészen pénztárcabarát áron frissítheted szekrényed tartalmát. A Seky Szabadság tér 16. szám alatti és a Ravensburg utca 7. szám alatti üzleteiben is széles választékkal várják a vásárlókat, így a szemfülesek e kedvezményt kihasználva igazi kincsekre is bukkanhatnak egy-egy kalandozás során.


Amennyiben ezen öt nap során nem tudsz betérni egyik üzletbe sem, akkor kövesd figyelemmel a Seky honlapját, ugyanis innen első kézből értesülhetsz a legfrissebb akciókról és kedvezményekről, illetve a folyamatosan megújuló árukészletekről. Ugyanakkor kövesd a Szatmár.ro oldalát is, hiszen hamarosan egy különleges nyereményjátékot indítunk a Seky jóvoltából, menynek során több ajándékutalvány is gazdára talál majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: