2019-03-05 13:54:57• hírek • Bede Emőke

Hatalmas heroinfogás: 84 kilónyi kábítószert hoztak volna az országba a hollandok – Képgaléria

Komoly mennyiségű kábítószert találtak egy autóban a máramarosszigeti határrendészet - tájékoztat közleményében az illetékes hatóság.

A máramarosszigeti határátkelőnél 9 óra 30 perckor jelentkezett belépésre két holland állampolgár: egy 29 éves nő és egy 44 éves férfi. A rutineljárásnak megfelelően az egyenruhások alapos vizsgálatnak vetették alá a hollandok által vezetett Renault Sport GT típusú autót és a csomagokat egyaránt, az eljárás pedig megdöbbentő eredményt hozott.


Az autó padlózatában, egy speciálisan erre a célra kialakított rekeszben a határőrök nem kevesebb mint 167 tégla alakú csomagot találtak, melyekben sárgás-barnás színű por lapult. Az elsőre is világos volt, hogy valamilyen jellegű kábítószerről van szó, de hogy pontosan megállapítsák, milyen anyagról van szó, a hatóság emberei laborvizsgálatra küldték a 84,3 kilogrammnyi anyagot. Az eredmények szerint a csomagok heroint rejtettek.


A határrendészet közleménye szerint a két holland állampolgárt első körben 24 órára őrizetbe vették, de az ügyészség kezdeményezte 30 napos előzetes letartóztatásukat is.


A helyszíni videóért keresd fel a Szatmár.ro Exkluzív csoportját.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: