2014-02-04 12:04:43• hírek • (x)

Hatalmas gyógyszerválaszték elérhető áron

Romániában nem kapható, vagy itthon magasabb áron kapható gyógyszerek olcsóbb elérését biztosítja a Mérki és a Válljai Gyógyszertár.

Betegnek lenni nem jó: amellett, hogy fájdalom vagy zavaró tünetek nehezítik az ember életét, a gyógyszerek is sokba kerülnek, néhány speciális gyógyszert pedig lehetetlen megtalálni a romániai gyógyszertárak polcain.

A román-magyar országhatárnak köszönhetően viszont könnyen beszerezhetünk nálunk nem kapható gyógyszereket és gyógyhatású készítményeket: a Mérki és Vállaji Gyógyszertár alig 10 kilométerre található Nagykárolytól és 2 kilométerre az országhatártól. A széles gyógyszerválaszték mellett fontos megjegyeznünk azt is, hogy sok esetben olcsóbban lehet beszerezni Magyarorszgáról az orvosságokat, mint azt itthon megtehetnénk.

A Mérki és Vállaji Gógyszertárban a határhoz közel jó áron, kellemes környezetben, gyors kiszolgálással, maximális szakmaisággal segítenek a gyógyulásban. Itt a gyári gyógyszerek mellett beszerezhetők gyermektápszerek (Beba, Humana, Lactogen, Milumil, Milupa), idős és daganatos betegek ellátását segítő kiegészítő tápszerek (Nutridrink, Cubitan, Medidrink, Avemar, Culevit) vagy a csökkentett deutérium tartalmú Preventa víz. A kínálatban szerepelnek oltóanyagok - tetanusz, influenza-, himlő elleni védőoltások, valamint saját készítésű gyógyszerek: nehezen gyógyuló sebek ellátását segítő kenőcs, pattanásos bőrre hatásos arcszesz, aranyérre való speciális kúp. A gyógyászati segédeszközök közül itt beszerezhetők a vércukormérők és a hozzá való tesztcsíkok, vérnyomásmérők is.

A patikában nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a hozzájuk betérők, akik közel laknak a határhoz gyorsan, kényelmesen, jó árakon, szakértők segítségével egy helyen kapjanak meg mindent, amire egy gyógyszertárból szükségük lehet. Az sem jelent gondot, ha nincs a vásárlónál forint, vagy egyáltalán készpénz, hiszen lehetőség van a bankkártyás fizetésre is.

A gyógyszertár kínálatával kapcsolatban érdemes a +36-70-6282533-as telefonszámon érdeklődni vagy a megvaltogyogyszertar@yahoo.com e-mailcímen, amelyen szívesen válaszolnak az esetlegesen felmerülő kérdésekre és rendelést is felvesznek.

A gyógyszertár Mérken a Hunyadi út 80-82 szám alatt található és helyi idő szerint 8.00 és 12.15 között tart nyitva. Vállajon a Szabadság út 72-74 alatt található meg a patika, amely 13 órától 16.30-ig tart nyitva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: