2019-05-31 04:56:21• hírek • Blikk.hu

Hatalmas fordulatot vett Kapócs Zsóka pénzügyi tortúrája

Napokon belül visszakaphatja a pénzét Kapócs Zsóka, akit állítása szerint egy építési vállalkozó rövidített meg 7 és fél millió forinttal.

A lakberendezéssel is foglalkozó színésznő két hete a közösségi oldalán „robbantotta a bombát”. Azt írta, a vállalkozó nem végezte el az általa megrendelt lakásfelújítás kivitelezési munkáját, az alapanyagokat és a berendezéseket sem vette meg, ám a pénzzel nem tudott elszámolni. Zsóka már letett arról, hogy valaha visszakapja a pénzét, ám úgy néz ki, fordulat van az ügyben.
 

– Kaptam ígéretet arra, hogy visszakapom a pénzem. Elvileg napokon belül átutalják a teljes összeget. Több határidő is volt a kifizetésre, remélem, hamarosan tényleg magam mögött tudhatom ezt az egész ügyet – mondta szűkszavúan Zsóka, aki több napja várja a pénzét. - Sajnos, egy adminisztrációs hiba miatt rossz számlaszám lett megadva, és mivel külföldről érkezik a pénz, nem tudta utalni a bank. Ám már ezt is orvosoltuk, így hamarosan a rendelkezésére áll az összeg. Ezúton is köszönöm a barátaimnak és az üzleti partnereimnek a folyamatos szolidaritást

 

Mint azt korábban megírtuk, egy készülő lakáshoz keresett kivitelezőt, és felfogadta Gábort, aki nem végezte el megfelelően a munkát. Amikor a színésznő szerette volna befejezni az együttműködést, illetve visszakapni a pénzét, a vállalkozó haladékot, időt kért, amelyből Zsókának elege lett.

 

– Nyugalmas életem volt, de ez az ember mindent megmérgezett. Fáj, hogy ilyen naív voltam és átvertek. Sosem bocsátom meg neki, hogy elvette a gyerekemtől, Borisztól ezt a pénzt – mondta korábban lapunknak Zsóka, aki ügyvédhez fordult a történtek után. Jelenleg az ügyvédeik egyeztetnek a további lépésekről.
 

Lapunk megkereste az érintett üzletembert, Gábort is.

– Bár igazságügyi szakértő nem állapította meg, hogy a Zsóka által kért összeg reális-e, de a családom és a kiskorú gyermekeim nyugalmának érdekében úgy döntöttem, maradéktalanul teljesítjük a kérését – magyarázta Gábor. – Sajnos, egy adminisztrációs hiba miatt rossz számlaszám lett megadva, és mivel Amerikából érkezik a pénz, nem tudta utalni a bank. Ám már ezt is orvosoltuk, így hamarosan a rendelkezésére áll az összeg. Ezúton is köszönöm a barátaimnak és az üzleti partnereimnek a folyamatos szolidaritást.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: