2013-04-26 17:22:56• hírek • Szatmár.ro

Hatalmas csempészcigaretta-fogás

A határrendészek egy 352 ezer lej összértékű csempészcigaretta-szállítmányra csaptak le.

Az Avasfelsőfaluban szolgálatot teljesítő határrendészek a belbiztonsági szolgálattal közösen szerveztek akciót, miután már jó ideje nyomoztak két komorzáni személy ellen. Április 23-ról 24-re virradó éjszaka 1.30 óra körül figyeltek fel két gépkocsira, amelyek az ukrán határ irányából érkeztek.

Amikor felszólították az autóvezetőket, hogy álljanak meg, azok kiugrottak az autóból és elszaladtak - gondolták el tudnak menekülni, kihasználva az éjszaka sötétjét.

A csempészek hátrahagyták a járműveket, egy francia rendszámú Mercedes Sprintert és egy Angliában bejegyzett Opel Fronterát. A két autó átkutatásakor a határrendészek 80 996 doboz, ukrán zárjegyes cigarettát találtak - a szállítmány értéke 352 ezer lej.

Az ügyben végzett nyomozás során azonosították a két autóvezető-csempészt is: a 41 éves Nicolae M.-et és a 34 éves Traian F.-et, mindketten komorzáni illetőségűek. A csempészet mellett adócsalással is vádolják őket. A határrendészet tájékoztató anyagából kiderül: mindkét személyt 29 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Nagy mennyiségű csempészcigarettát fogtak a határrendészek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: