2018-09-27 05:40:49• hírek • Blikk.hu

Hatalmas az öröm Bódiéknál

Hatalmas az öröm a Bódi-famíliában, ugyanis bővül a család: Bódi Margó már nagyon várja, hogy megszülessen kisebbik fiának gyermeke, s azt is elárulta, hogyan tudták meg a baba nemét.

Mint megírtuk, bár nem terveztek újabb babát, harmadjára is apa lesz Bódi Csabi. Szülei, Bódi Margó és Guszti azonban már alig várják, hogy a karjukba vegyék az ötödik unokájukat. Margó arról, hogy hogyan tudták meg a kisbaba nemét, a HOT! magazinnak mesélt:

 

"Gina a saját születésnapján tudta meg, hogy lánya lesz! Azt, hogy mi lesz a neme, önmaguk előtt is titokban akarták tartani, ezért a legjobb barátjáéknak ment ki a vérvétel eredménye. A szülinapi bulin egy doboz tele volt tömve előre felfújt lufikkal, és csak amikor kinyitáskor felrepült a sok rózsaszín gömb, akkor derült ki mindenki számára, hogy lány érkezik! [...] Végre kisbugyit is tehetek majd ki mosáskor, hisz nekem sok éve csak gatya sorakozik a szárítókötélen! Gusztival még nem tudjuk, hogy fog kinézni, de már imádjuk!" - mesélte a HOT! magazinnak Bódi Margó.

 

Közben az ötödik unoka nevét is kiválasztották már: Csabiék fél év múlva születendő kislányát Liliánának fogják hívni.

 

A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: