2013-11-01 13:30:50• hírek • (x)

Hatalmas árengedmények három napon át a NetMusicnál

A netmusicosok megőrültek: november 7-9 között több mint 200 féle terméket adnak hatalmas kedvezménnyel.

Ilyen még nem volt, és ki tudja mikor lesz megint! Erdély legnagyobb hangszeres webáruháza hatalmas akciókkal várja a vásárlókat Szatmárnémetiben, az Independentei sugárúti Dana Komplexumban található, megújult bemutatóüzletébe.

Már hónapok óta egy új hangszerről álmodsz, csak nem engedhetted meg magadnak? Szeretteidet hangszerrel ajándékoznád meg? Ne habozz, hiszen a NetMusic bemutatóüzletében csak három napon keresztül tartanak a hihetetlen akciók. A három napra Outletté alakult boltban 40, 50, 60, de akár 80 százalékos kedvezménnyel is megvásárolhatod álmaid hangszerét vagy kiegészítőjét.

A november 7-9 periódusban ráadásul hosszított nyitvatartással - 10-től 20 óráig - várják a klienseket.

A vásárlókat természetesen a megszokott minőség várja, olyan hangszermárkák termékei mint a Roland, Dynacord, Electrovoice, Cort, Boss, Yamaha. Sőt, a választékban nem csak hangszerek vannak, hanem lemezlovas-felszerelések és hangfalak is. A NetMusic vezetői komoly választékot nyújtanak tanuló, félprofi és professzionális modellekből, klasszikus, akusztikus és elektromos gitárokból, gitáralkatrészekből, fúvóshangszerekből, hegedűkből, zongorákból és egyéb hangszerekből. A boltban kaphatók hangszerkiegészítők, metronómok, kottaállványok, hangolók, hangszerállványok, hangvillák, zongoraszékek, hangszertokok, húrok és még sok más.

Látogass el november 7 és 9 között a Netmusic bemutatóüzletébe, hogy megtudd: a hatalmas választékból melyek azok a termékek, amelyek nevetségesen alacsony áron kaphatók!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: