2019-08-30 05:08:43• hírek • Blikk.hu

Hatalmas a boldogság: feleségül vette szerelmét az ex-megasztáros

Hatalmas boldogság köszöntött be Fekete Dávid életében, a Megasztár 4. egykori második helyezettje elvette feleségül szerelmét, Reginát. Néhány hónap múlva pedig még nagyobb lesz az öröm: az ifjú feleség előző kapcsolatából született kislánya, Leila, akit a friss házaspár közösen nevel, kistestvért is kap.

Illetve kistestvéreket, Regina ugyanis ikreket vár, így az autókereskedését igazgató énekes decemberre nagycsaládossá válik.
 

– Nagyon meglepődtünk, amikor kiderült, nem egy baba, hanem kettő lesz, de az első sokk után tényleg elöntött minket a boldogság – árulta el Dávid.
 

– Főleg úgy, hogy gyerekkoromban sokszor álmodtam arról, hogy ha majd egyszer apa leszek, szeretnénk ikreket, mert az nagyon különleges dolog. Tessék, most teljesül az álmom!
 

Az énekes jó ideje tudta, hogy Regina mellett szeretné leélni az életét. A babák érkezése pedig megerősítette benne az elhatározást, így hamar megkérte szerelme kezét.
 

– Egy ideje téma volt már közöttünk az esküvő, hiszen több mint négy éve vagyunk együtt, és így, hogy érkeznek a közös gyerekek, úgy döntöttünk, meg is tartjuk. Nem szerettünk volna azonban nagy lakodalmat, így augusztusban szűk körben kimondtuk az igent – tette hozzá Dávid, aki a nagy nap részleteiről is mesélt. 
 

– A tanúm Regina testvére, Dániel volt, aki nagyon jó barátom, és én is tanú voltam az ő menyegzőjén. Regina mellett barátnője, Aliz állt, és persze Leila is ott volt velünk, aki élvezte a ceremóniát. Úgy élte meg, hogy az anyukája egy hercegnő, de számára a legnagyobb boldogság mégiscsak a kis tesók érkezése. Nagyon meghitt volt az esküvő, ezért is nem szerettünk volna nagyobb felhajtást – mesélt a nagy napról a fiatalember, aki feleségével nászútra még nem utazott el, egy hosszú hétvégével azonban megünnepelték azt, hogy ezentúl férjként és feleségként élnek tovább.

 

– Talán nevezhetjük előnászútnak, hogy pár napot együtt töltöttünk, de Leila is velünk volt, visszük magunkkal, ahova csak tudjuk – árulta el az énekes.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: