2010-04-16 16:59:39• hírek • Szatmár.ro

Simpf L. Rudlf, testépítő szakértőnk

Szakértői rovatunk tanácsadóit és szakembereit szeretnénk közelebbről bemutatni olvasóinknak.

Most testépítő szakértőnket mutatjuk be közelebbről olvasóinknak, aki testépítésben és a helyes táplálkozás kialakításában ad tanácsokat.  Simpf László Rudolf 1976. május 15-én született Szatmárnémetiben. A sport gyerekkorától kezdve végigkísérte, azonban más területen végezte tanulmányait. Kolozsváron fogtechnikusnak tanult, városunkban pedig menedzsment szakot végzett. Szakértőnk elmondta, hogy lassan 14 éve foglalkozik testépítéssel, de már hat éves korától cselgáncsozott. A testépítés, a test karbantartása a munka mellett mindig is fontos volt számára, de soha nem az volt célja, hogy ebben a sportban bajnok legyen, hiszen a versenysport ebben a sportágban már nem az egészséges életmódról szól.

Rudolf elmondta, hogy testépítés terén nincsenek nagy céljai, mivel számára a legfontosabb a test karbantartása, az erre való odafigyelés, valamint egy egészsége életmód kialakítása.  Szakértőnk az évek során rengeteg tapasztalatot szerzett, ezért mindenkinek megpróbál tanácsot nyújtani e téren. Kezdő és haladó testépítő, vagy az, aki egészségesebb életmódot szeretne kialakítani, bátran forduljon kérdésével, problémáival szakértőnkhöz.

Rudolf úgy gondolja, hogy a test normális karbantartásához nem a mozgás mennyisége a legfontosabb, hanem egy egészséges étrend kialakítása, ami nálunk még elég nehéz, de nem lehetetlen. Szóval azok, akik elhízási vagy táplálkozási gondokkal küszködnek, olyan tippeket kaphatnak tanácsadónktól, ami megoldhatja problémáikat. 

Szakértőnk szerint jó ötlet volt szakértői rovatunk létrehozása, hiszen ezáltal a tanácsadók sok embernek segítséget nyújthatnak, javaslatokat adhatnak rövid idő alatt, néhány mondatban. Rudolf szerint ha rovatunkkal csak egy embernek  segítünk,  már akkor is elértünk valamit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: