2013-09-05 17:29:47• hírek • Kocsis Zoltán

Hat óra alatt két közlekedési baleset a Batizi úton

Fekete nap volt a szeptember 5-e a Szatmárnémetiben található Batizi úton közlekedők számára, hisz alig hat óra leforgása alatt két komoly közlekedési baleset is történt. Előbb reggel egy gyalogost gázoltak el a gyalogosátjárón, délután pedig két autó ütközött össze. Két személy súlyos sérüléseket szenvedett.

Az első baleset reggel kevéssel 08.00 óra után történt. A 76 éves nyugdíjas a gyalogosátjárón haladva próbált meg átjutni az úttest másik oldalára. A személygépkocsijával közlekedő Ilie T. viszont nem adott elsőbbséget az öregúrnak, akit elsodort. A 41 éves gépkocsivezető ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indítanak eljárást, míg az áldozat szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

A másik baleset alig hat órával később történt. A Daewoo Cielo típusú személygépkocsival közlekedő 61 éves Gheorghe M. balra szeretett volna fordulni, áthaladt a folytonos vonalon, nem adva elsőbbséget a szemben közlekedő sávban feléje közeledő Mercedes személygépkocsinak, melyet a 20 éves Ioan P. vezetett. A baleset következtében mindkét sofőrt kórházba kellett szállítani: Ioan P. könnyebb, Gheorghe M. valamint a Mercedesben utazó 58 éves nő viszont súlyos sérüléseket szenvedett.

Az elmúlt huszonnégy órában két további baleset is történt Szatmár megyei útjain. Szerda este Szatmárudvariban egy 57 éves helyi lakos egy kanyarban az úttestre esett lovasszekeréről, súlyosan megsérülve. Szintén szerda este Szatmárnémetiben, a Sananatii úton viszont a szabályosan közlekedő 33 éves Cristian B. személygépkocsijával elütötte az úttesten szabálytalanul átkelni szándékozó 74 éves Ana L.-t. Utóbbi szerencsére kisebb sérüléssel megúszta az esetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: