2016-01-05 09:20:42• hírek • Kocsis Zoltán

Hat helyet javított Gyenes Mani

Senki sem számított ilyen cudar időre Argentínában, a rengeteg eső és a hideg miatt a Dakar rali szervezői eltörölték a vasárnapi első futamot és lerövidítették a hétfői másodikat: az eredeti 450 kilométernyi mért szakaszból csak 350 kilométer maradt. A jelek szerint azonban a rossz idő cseppet sem zavarja Gyenes Emánuelt.

Azt követően ugyanis, hogy a szombati prológot a 26. helyen zárta és ezt a helyezést értelemszerűen megtartotta az elmaradt első versenynap után is, hétfőre a mi fiunk feljött a 20. helyre összesítettben. A Villa Carlos Paz és a Termas Rio Hondo közötti szakaszt a 21.-ként teljesítette az Autonet Motorcycle Team versenyzője.

A második versenynapot a motorosoknál némi meglepetésre az ausztrál Toby Price nyerte a portugál Ruben Faria és a francia Alain Duclos előtt, míg az autósoknál a sokszoros rali világbajnok, de a Dakaron idén debütáló francia Sebastien Loeb kezdett a legjobban, megelőzve honfitársát, a Dakart már 12 alkalommal megnyerő Stephane Peterhanselt és a dél-afrikai Giniel de Villiers-t.

Kedden Termas Rio Hondo és Jujuy között 314 kilométernyi mért szakasz vár a mezőnyre.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: