2013-05-19 10:13:02• hírek • Blikk.hu

Bálint Antónia gyermeket várt Bogdán Csabától

Bálint Antónia miatt tiltotta Szandit az édesapja Bogdán Csabától, végül éppen az egykori szépségkirálynőnek köszönhetik, hogy 20 évvel ezelőtt összejöttek.

Az énekesnő a Frizbi felvételén elmesélte: 16 éves volt, amikor megismerkedett az akkor már sikeres, 16 évvel idősebb zenésszel, de mivel Szandi apukája úgy vélte, hogy a férfi nőfaló, nem akarta a lánya közelébe engedni.

- Apukám garázsában sok hatalmas plakát volt lengén öltözött hölgyekről, egyebek mellett Bálint Toncsiról is, akiről mindenki tudta, hogy Csaba szerelme volt  - kezdte történetüket az  énekesnő.

- Apa azt gondolta,  hogy mint a legtöbb zenésznek, az ő ágyában is számos hölgy megfordult már. Nagyon féltett engem, biztos volt benne, hogy csalódni fogok. Hosszú időbe telt, de megvívtam a saját harcomat édesapámmal, aki végül nehezen, de megértette, hogy a mi szerelmünk örökre szól.

em gondolta ezt másként Bálint Antónia sem: 19 évesen még biztos volt abban, hogy Bogdán Csaba lesz a férje és a gyermekei apja. Még teherbe is esett tőle.

- Három évig tartó kapcsolat volt, együtt is éltünk. Persze voltak hullámvölgyek, kétszer szakítottunk is, végül én küldtem el őt - kezdi Toncsi, aki hamarosan megjelenő könyvében mesél arról, hogy még babát is várt a gitárostól.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: