2012-01-27 10:45:09• hírek • Szatmar.ro

Hat éves kislányt gázolt halálra a busz Erdődön

Illusztráció
Illusztráció

Tragikus baleset rázta meg csütörtök délután Erdődöt: egy hat éves kislány egy busz elé futott, az elszenvedett sérülések következtében pedig azonnal szörnyet halt. Kevesebb, mint egy nappal korábban Szatmárnémetiben is történt egy súlyos gázolás.

K. Zsanett és bátyja csütörtök kora délután indult el egy élelmiszerüzlet felé, amiért a városka központjában át kellett kelniük az országúton. A szemtanúk állítása szerint a bátyja szabálytalan módon, nem gyalogátkelőhelyen gyorsan átszaladt az úttesten, a mindössze hat éves kislány viszont lemaradt mögötte.

Amikor a Draxlamier gyár munkásait szállító busz vezetője észrevette őket, már késő volt: fékezés ellenére a kislány a több tíz tonnás monstrum alá került. A helyszínen szörnyet halt.

Bár a helyszíni vizsgálatok szerint a busz vezetője nem fogyasztott alkoholt, a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával eljárást indít ellene.

Kevesebb, mint huszonnégy órával korábban Szatmárnémetiben, az I. C. Bratianu utcában is súlyos gázolás történt. A 40 éves Ioan S. személygépkocsijával nem adott elsőbbséget a gyalogos átjárón szabályosan átkelő 83 éves nőnek. Az idős nénit súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: