2017-06-27 11:05:58• hírek • Szatmar.ro

Hasznos tudnivalók a Double Rise-ról

Már csak kettőt kell aludni, és kezdődik a Double Rise: 17 helyszínen, több mint 100 programmal várja a kikapcsolódásra vágyó fiatalokat és családokat.

Az igazán türelmetlen fesztiválozókat pedig már szerda este egy ingyenes beköltözős bulival várjuk 21 órától a Napozóban!

A fesztivál Kolozsvárról menetrend szerinti buszjáratokkal közelíthető meg, mely Tordai állomásának köszönhetően a más városokból érkezőket is elszállítja a Double Rise-ra. Kolozsvárról az indulás a Horia Demian Sportcsarnoktól, Tordáról az Autogara sens vest megállóból és Torockóról a falu Torda felőli végében kijelölt buszmegállóból szállítja a fesztiválozókat haza. A buszmenetrendet csatolva találjátok, a jegyek ára: Kolozsvárról 20, míg Tordáról 10 lej, a felszállás érkezési sorrendben történik.

Mivel a teljes autóforgalmat nem zárhatjuk le, de szeretnénk a falut minél inkább forgalommentesíteni a zavartalan szórakozás érdekében, így az autóval érkezőket megkérjük a fesztivál parkolójának hasznaláta, melyet a csatolt fesztiváltérképen kijelölve találhattok. Figyelem! A zavaróan parkoló autók fotóiból a Double Rise facebook oldalán “Szégyen album” készül.

A rendezvény idén készpénzmentes lesz, a fesztivál területén árusított ételeket és italokat tokenekkel lehet megvárásolni, melyeket a token-árusító pontoknál lehet beváltani.

A fesztiválon bankautomatával is készülünk, melyet az OTP Bank biztosít.
A tavalyi hiányosságot pótolva és a fesztiválozók kérésének eleget téve idén egy pontban dohánytermékek vásárlására is lehetőség lesz.

Ugyan Torockót többek között azért is nagyon szeretjük, mert a telefonjel-mentes övezet lehetőséget ad az igazi kikapcsolódásra, de ha mégis szeretnétek hazatelefonálni, hogy minden rendben van: készüljetek Telekom kártyával, mert a szolgáltató jelerősítő toronnyal érkezik Torockóra.

Jegyeket és bérletek csütörtök reggel 9-ig kedvezményesen lehet vásárolni a www.doublerise.ro honlapon 179, illetve 69 lejes áron. A helyszíni jegyárak: Bérlet: 209 Ron, napijegy: 69 Ron, kemping: 39 Ron. A napijegyekkel másnap déli 12 óráig lehet a fesztivál helyszíneire belépni. A rendezvény 10 év alatti gyermekek számára ingyenes.

A négy napos fesztiválbérlet a kempingjegyet NEM tartalmazza. A kemping területére csak érvényes kempinges karszalaggal lehet bemenni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: