2012-10-17 17:42:57• hírek • Szatmar.ro

Használt, de még használható tárgyaiddal segítsd a segítőket!

Segítsen, hogy segíthessünk - akár ez is lehetne a mottója a Free Life Egyesület új akciójának, amelynek keretein belül Szatmárnémeti kóbor, gazdátlan kutyáinak ellátásához, gondozásához kérik a lakosság segítségét.

A Free Life Egyesület arra kéri Szatmár megye lakóit, (nem csak) állatbarát fizikai vagy jogi személyeket, használt, de még használható tárgyaikat ajánlják fel a kutyák megsegítésére. Ehhez nem kell mást tenniük, minthogy október 19-én és 20-án, azaz pénteken és szombaton 10.30 - 12.30 és 18.30-20.00 órák között vigyék el és adják le a Crisan utcán, a Kossuth-kert hátsó bejárata mellett található sterilizáló központban.

„Nem csak állattartással kapcsolatos tárgyakra számítunk. Szívesen várunk minden olyasmit, amire a tulajdonosaiknak már nincs szükségük, ám mások még használni tudják", mondta Petruska Imola, az Egyesület munkatársa.

Az összegyűlt tárgyakból egy vásárt szerveznek az egyesület önkéntesei, ennek azonban egyelőre csak a helyszíne ismert: az új központban helyeznek majd ki standokat. Időpontja még kérdéses, a polgármesteri hivatallal folyik az egyeztetés, ám Petruska elmondta: mindenképpen szeretnék még októberben megszervezni. Az eladott tárgyakért kapott összeget a kutyák gondozására fordítják.

A Free Life egyesület önkéntesei működtetik a már említett sterilizáló központot valamint az ipari park közelében lévő menhelyet. Rendszerint két-háromszáz kutyát gondoznak, elkél tehát bármiféle segítség: élelem, vitaminok stb.

Bővebb információkhoz a 0745521042 és a 0742849278-os telefonszámon juthatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: