2010-03-05 13:02:15• hírek • Póti Orsolya

Hastánctanfolyam indul

Ha kipróbálna egy lazító és művészi edzésformát, akkor hamarosan alkalma adódik belekóstolni a hastánc rejtelmeibe.

Március 15-től alkalom nyílik arra, hogy a hölgyek belekóstoljanak a hastánc rejtelmeibe, amely nem csak kifejezetten egy tánc, hanem életforma, életstílus, edzés és torna egyaránt. A tradicionális egyiptomi hastánc elemeiből, alakult ki a modern hastánc, valamint a show hastánc. Ez az edzés- illetve életforma több területen is hatással van az életre, kiegyensúlyozottabb, fittebb és magabiztosabb lesz az, aki ebbe belevág. Sokan félnek elkezdeni, hiszen sokakban előítéletek fogannak meg a hastánccal kapcsolatban, de az induló tanfolyamnak sikerül rámutatnia a hastánc művészi jellegére.

A már említett időponttól egy kezdőkből álló csoport indul Sike Tünde vezetésével, amelyben maximum tizenkét személy vehet részt. Az első óra bemutatóval, beszélgetéssel és ismerkedéssel fog eltelni, azt követően pedig az oktató arra törekedik, hogy a résztvevőknek alkalmuk nyíljon kiszabadulni a munka utáni stresszből, illetve felismerjék magukban a nőt, a nőiességet.

Ha akad érdeklődő és jelentkező, a jövőben az oktató egy fellépő csoportot is szervezne. A tanfolyam helyszíne a Ioan Slavici Líceum kicsi tornaterme lesz. További információkért érdeklődni lehet a következő telefonszámon: 0723082343.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: