2014-09-15 12:19:57• hírek • Szatmár.ro

Hasizomerősítés egyszerűen

A nőknek jó néhány olyan testrészük van, melyeknek karbantartása a legtöbbjüknek nagy gondot okoz.

A mell-, csípő- és fenék karbantartása még megoldható, de a legnehezebben átformálható testtájék mindig a has marad. A hasizom edzésére megszámlálhatatlan módszer született, ám mindennél fontosabb, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb mellett döntsön. Függetlenül attól, hogy melyik modell hasizmát irigyeltük meg, próbáljuk ki a következő jól bevált módszert. Lényeges, hogy a mozdulatokat helyesen és precízen végezzük. Abban az esetben, ha nem kezdőként esünk neki az edzésnek és némiképp már edzettek vagyunk, a fogyás és az erősítés egyidejű megvalósítása is lehetséges, ennek feltétele pedig az, hogy hosszabb sorozatokat végezzünk. Az edzést gondolati síkon programozzuk be, mivel a kemény has nem csak irreális vágyálom, hanem tudatos munkával, vagyis a gyakorlatok kitartó végrehajtásával el is érhetjük. Abban az esetben ha kifejezetten hasizomra edzünk, a gyakorlatokat ajánlott naponta végezni. De heti három alkalom is eredményhez vezethet.

Tudvalevő, hogy nőknél különösen fontos a hasizom edzése. Azoknak is, akik még nem szültek, és azoknak, akik már egy-két szülésen túl vannak. A zsírrétegtől való megszabadulás érdekében dolgoztassuk meg alaposan az alhasi izmokat, ehhez feküdjünk hanyatt a talajra, majd a hát felső részét enyhén behajlítva emeljük meg. Ügyeljünk a nyakunkra nehogy megsérüljön, ezért az állunkat ne üssük a törzsünkhöz. A fejünket semmiképp ne húzzuk a kezünkkel, ehelyett tegyük ujjainkat a halántékhoz. Ne emelkedjünk túl magasra sem, mivel ekkor úgy érezhetjük, hogy lábunkat meg kell feszítenünk.

Ezt követően fokozatosan ereszkedjünk vissza fekvő testhelyzetbe, de mielőtt még a fejünket a talajra támasztanánk, újra emeljük meg. A gyakorlat hatékonyságának érdekében ajánlott négy sorozatot végezni, annyi ismétléssel, amennyire csak képesek vagyunk. Mielőtt még bárki abba a tévhitbe esne, hogy mindössze a hasprés alkalmazásával megszabadulhat a lerakódott zsírrétegtől, tudatosítsa magában, hogy diéta nélkül nem lehet attól megválni, tehát szemmel is jól látható változást kizárólag a kiegyensúlyozott táplálkozás és a minél több mozgás hozhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: