2006-11-10 03:16:38• hírek • Szatmár.ro

Hasisolajban sütött fánkot evett

 A 60 éves orosz nő három napot töltött az intenzív osztályon.

A történet úgy kezdődött, hogy egy fiatalember megkérte a Szentpétervárra készülő idős rokonait: vigyenek el egy kis csomagot egyik barátjának. A meglepetés hasisolajban sült fánk lett volna, amely magas kannabisz-féle hatóanyagot tartalmaz és igen ritka kábítószer. A házaspár át is vette a küldeményt, ám kicsit későbbre halasztották az utazást. A feleség úgy döntött: meg kellene enni a fánkokat, hiszen azok úgyis tönkremennek pár nap alatt, kár lenne értük. Az asszony megevett egyet és adott a kutyájuknak is belőle.

A nénike rosszul lett és erősen hallucinált, ezért bevitték az intenzív osztályra. Az orvosok szerint rendkívül nagy adag kábítószer került a szervezetébe. Még mindig orvosi kezelésre szorul, a kutya pedig két napra kómába esett.

A „finomság” készítőjét a rendőrség őrizetbe vette és eljárás indult ellene. Kiderült: a mintegy 40 darab fánk több mint tíz gramm hasisolajat szívott magába. Ebből a fajta drogból pedig a szakértők szerint mindössze 0,01 gramm is bőven elegendő a kábultsághoz.

stop.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: