2013-07-15 18:37:47• hírek • Kocsis Zoltán

Hasba szúrta magát, így akart véget vetni életének

Hasba szúrta magát, így akart véget vetni életének egy Szatmár megyei személy az elmúlt hévégén. A nevezett periódusban négyen kíséreltek meg öngyilkosságot, egy kilenc éves gyerek pedig fájdalomcsillapítót vett be.

Július 12-15, azaz péntek és hétfő reggel között összesen négy személy próbált meg véget vetni életének Szatmár megyében. Kettő közülük gyógyszer-túladagolással próbálkozott, míg másik két személy brutálisabb módszereket választott. Egyikőjük felakasztotta, a másik személy pedig hasba szúrta magát.

Szerencsére a segítség valamennyi esetben még időben érkezett, így mind a négy pácienst el tudták látni a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályán - kettejüket a pszichiátriára utalták.

Szintén időben érkezett a segítség annak a kilenc éves gyereknek az esetében is, aki véletlenül több fájdalomcsillapító tablettát nyelt le. A kisfiút a gyerekosztályra utalták be, ám élete nem forgott veszélyben.

A Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályán az elmúlt hét végén összesen 404 személyt láttak el - közülük minden negyedik, azaz 101 volt kiskorú. Nyolc személy közlekedési baleset következtében került kórházba, egyikőjüket egy kolozsvári speciális klinikára szállították. Hét személyt fizikai bántalmazás, ötöt túlzott alkoholfogyasztás, szintén ötöt kutyaharapás, hármat pedig kullancscsípés miatt láttak el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: