2011-07-06 15:15:31• hírek • Póti Orsolya

Harsonaszó Fesztivál Szatmárnémetiben

Július 9-től több mint két hónapon át fúvószenekarok szórakoztatják a szatmáriakat szombat esténként, a régi főtéri parkban, ugyanis megrendezésre kerül a "Harsonaszó Fesztivál".

Immár második alkalommal szervezi meg a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmár Megyei Tanács, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és Megyei Múzeum közreműködésével a fúvószenekarok fesztiválját, a Harsonaszó Fesztivált, mely az elmúlt évben nagy sikernek örvendett.

A nyári szombat estéket augusztus 27-ig a mezőpetri, bélteki, fényi, kaplonyi, erdődi és túrterebesi vendégzenekarok teszik majd hangulatossá, de fellépnek a Szatmárnémeti Gyermekek Palotájának fúvószenészei is.

A fesztivál július 9-én, szombat este 19 órától veszi kezdetét a maros megyei, dicsőszentmártoni  "Armonia" fúvósok előadásával. A megnyitó koncerten kívül még nyolc szabadtéri koncerten vehetnek részt az érdeklődők. A rendezvény célja, hogy minél több városban szervezzenek hasonló találkozókat, népszerűsítve ezzel a fúvószenét, és hogy ezt a szép hagyományt újjáélessze.

..



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: