2012-08-28 09:05:50• hírek • Blikk.hu

Harsányit a karate tartja fiatalon

Túl a hatvanon is fantasztikus formában van Harsányi Gábor. Mi lehet a fiatalossága titka?

Kevesen tudják, hogy a színész, színműíró és rendező fekete öves karatés is. Pedig az Újpesti Színház halk szavú művésze ezt a tudását több filmben, többek között a 80-as évek sikersorozatában, a Lindában is használta. Handel Gyula nyomozóként oktatta a küzdősportot a fiatal rendőröknek, de a való életben állítólag soha nem használta, és csak háziversenyeken vett részt. Mégis máig hálás egykori rendezőjének, a néhai Szász Péternek, aki ezt a sportágat akkor akarta láttatni egyik filmjében, amikor itthon még szinte senki sem ismerte.

– Sok bajtól, többek között a szenvedélybetegségektől, italtól, bódítószerektől óvott meg, de fegyelemre is szoktatott – árulta el a Blikknek a Jászai-díjas színművész, aki Börtönszínház című saját színdarabjával ismét a Broadwayre készül. Az angol nyelvű darabot, amelyet maga írt, rendezett, és játszik is benne, ismét meghívták a színházi élet fellegvárába.

– Használnom sosem kellett, bár egy szabadkai szórakozóhelyen annak idején lehet, hogy szükségem lett volna rá, mert röpültek az üvegek, ám én inkább az atlétika egyik száma, a futás mellett döntöttem.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: