2009-06-16 17:13:04• hírek • www.ma.hu

Jövedelmező Indiana Jonesnak lenni

A Forbes magazin nyilvánosságra hozta a tavaly legtöbbet kereső sztárok névsorát. A listán Harrison Ford áll az élen, a deres halántékú színész a legendás Indiana Jones figurájával tarolt az elmúlt évben.

A 66 esztendős színész, Harrison Ford igen tekintélyes summát tömhetett a matracba, nem kevesebb, mint 43 millió fontot kasszírozott, alaposan lepipálva a lista második helyét birtokló Adam Sandlert.

Az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című alkotás sok kritikus szerint kissé elcsépeltre sikeredett, de összbevétele 500 millió font körül jár, így minden idők 23. legsikeresebb produkciójának számít.

Adam Sandler, a komikus színész 36 millió fontot szedett össze az elmúlt esztendőben, míg a harmadik hely Will Smithnek jutott. A nemrégiben Hollywood legnépszerűbb csillagának választott színész „mindössze" 30 millióig jutott.

A sokáig az élen tanyázó Tom Cruise visszacsúszott, ezúttal csak a hetedik hely jutott neki, de a 20 millió fontos bevétel mellett bizonyára neki sem kell a közeljövőben megélhetési gondokkal küszködnie.


A Forbes magazin nyilvánosságra hozta a tavaly legtöbbet kereső sztárok névsorát.
Harrison Ford és Calista Flockhart


Az utóbbi időkben egyébként Harrison Fordról és párjáról Calista Flockhartról felröppent a hír, hogy nem csak a közös jövőt tervezik, hanem babát is szeretnének! A 65 éves színész és 44 esztendős élettársa állítólag azt tervezik, hogy hamarosan örökbe fogadnak egy kislányt. Calista különben már fogadott örökbe, ugyanis 2001-ben vette magához a most nyolcéves Liamet. Bár Ford már rég megkérte Calista Flockhart kezét, az esküvőről hivatalosan még nem értesültünk...és egyesek azt rebesgetik, hogy a pár titokban már egybekelt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: