2012-07-27 18:21:09• hírek • Szatmár.ro

Három-négy év múlva újra az élvonalban

Kézilabdázók és a kosaras lányok masszőre lesz a 38 éves Bendó Csaba.

A péntek délben megtartott VSK-s sajtótájékoztatón szó esett a férfi kézilabda-csapat helyzetéről is - a fiúk az elmúlt idényben kiestek a román férfi kézilabda-bajnokság első vonalából, így most a második ligában játszanak.

„Egy 3-4 éves stratégiát dolgoztunk ki, évről-évre folyamatosan szeretnénk erősíteni a csapatot, és ennek az időszaknak a végén vissza akarunk jutni majd az élvonalba" - mondta Fógel László, aki megjegyezte továbbá, hogy egyelőre Nicolae Istrate a csapat edzője, de jó néhány dologban egyeztetniük kell még, hogy ez a helyzet így is maradjon.

A fiúk augusztus elején kezdik meg a felkészülést, Szatmárnémetiben fognak alapozni, majd Kányaházán edzőtáboroznak. Ezt a környékbeli csapatokkal lejátszott edzőmeccsek követik egészen a szeptember közepi bajnoki rajtig. A jelenlegi keretben hét szatmári játékos van, olyanok is, akik egyelőre próbajátékon vannak a VSK-nál.

A csapat tagja lesz a 38 éves Bendó Csaba is, aki a Ferencvárostól érkezik a szatmári alakulathoz. Ő annak a Szlimák Hajnalkának a férje, aki most szerződött a VSK kosárcsapatához, Bendó pedig a női kosárcsapat masszőri feladatait is el fogja látni. 

„A mostani keret még változhat, de csak ingyen igazolható játékosokat hozhatunk, mert nincs pénz. Ami a klub költségvetését illeti, pillanatnyilag csak a kupaszereplésre van pénzünk, így a büdzsét ki kell egészíteni" - jegyezte meg Fógel.

A VSK kézilabda csapatának jelenlegi kerete:
Cioroiu (Minaur), Pogyina, Erdős - kapusok; Oláh, Bendó, Ciaca (Calarasi), Jurj, Mates, Steriu (Calarasi), Tatar, Albu (Minaur), Pop, Osvat, Zvanca (Konstancai CSS), Varga.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: