2010-10-21 15:53:21• hírek • Póti Orsolya

Karitatív táncműsorra készülnek

A már három éve fennálló szatmárnémeti tánciskola, a Loga Dance School, a magas szintű táncoktatás és a szórakoztatás mellett jótékonysági rendezvények megszervezésére is törekszik.

Az iskola táncosai évente egyszer több órás jótékonysági táncmaratont rendeznek egy-egy kitűzött nemes cél érdekében,. A Loga Dance School tavalyi karitatív gálájának köszönhetően egy mozgássérült fiatal, Adrian Chereches jutott új tolókocsihoz, és a fennmaradó összegeből laptopot és egyéb értékes dolgot ajándékoztak neki.

A szinte már hagyománnyá vált jótékonysági rendezvény idén sem marad el: a táncosok ezúttal egy olyan világtalan személy jelentkezését várják, akinek anyagi támogatásra lenne szüksége céljai eléréséhez.

A jelentkezőnek a Loga Dance School a decemberi gálán összegyűlt adománnyal segítene, melyet immár negyedikalkalommal fognak megszervezni. A tavalyi rendezvényen  mintegy négy órán keresztül, pihenés nélkül táncoltak az iskola versenytáncosai, egy humánus cél érdekében.

Akinek felkeltettük érdeklődését az jelentkezzen az office@logadance.ro e-mail címem, vagy a 0722 538-317-es telefonszámon.



Világtalan személy jelentkezését várják azért, hogy segíthessenek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: