2009-11-24 12:54:16• hírek • Parajdi Andrea

A tolókocsira már megvan az összeg

Összegyűlt a pénz a mozgáskorlátozott fiú Adrian Chereches elektromos tolókocsijára, a Loga Dance School karitatív gálájának segítségével. A szervezők továbbra is várják az adományokat, mert a többi kézpénzt is a család rendelkezésére kívánják bocsájtani.

Ahogyan az ismert a Loga Dance School december 4-én jótékony célból egy táncmaratont szervez, amellyel egy mozgáskorlátozott fiút, Adrian Cherechest akarja segíteni. A belépőjegyekből és az adományokból összegyűlt összeg már elegendő egy 5000 lejbe kerülő elektromos tolókocsi megvásárlására, azonban aki még jótékonykodni szeretne továbbra is megteheti, hiszen a többi pénzösszeget is odaadják a fiú családjának, hogy támogassák a további terveik megvalósításában. Adrian Chereches nem csügged a fogyatékossága miatt, ugyanis a jövőben tovább szeretne tanulni azért, hogy majd munkát vállalhasson. Mindehhez nem csak egy olyan tolókocsira van szüksége, amely megkönnyíti a közlekedését, hanem további pénzösszegekre is.

A Loga Dance School szívén viseli a fiú sorsát, ezért profi táncosai december 4-én, egy négy órás táncmaratont mutatnak be, amelynek során 12 fajta táncstílust ismerhet meg a közönség. Bár a gálára már elkeltek a jegyek, az eseményt élőben 21 és 01:00 óra között bárki nyomon követheti a Samtel Tv műsorán.

Belépőjegyeket 20 lej értékben továbbra is lehet vásárolni, ha ezekkel az eseményen már nem is, de a tombolán részt vehetünk, amelynek fődíja egy két személyre szóló velencei utazás.


elérte az eredetileg kitűzőtt célját a Loga Dance Club jótékony táncgálája
Elérte az eredetileg kitűzőtt célját a Loga Dance School jótékony táncgálája


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: