2012-01-22 09:43:29• hírek • (x)

Háromgyermekes családot támogat a Loga Dance School

A szatmárnémeti Loga Dance School csapata most sem feledkezik meg a nehéz körülmények között élőkről, ezért karitatív kampányt szervez december 22 és január 30. között. A kampány során befolyt összeggel ezúttal a három gyermekes Spivac családot akarják támogatni a táncosok.

A Loga Dance School tánciskola ismét vállalkozott arra a humánus feladatra, hogy látványos bált rendezzen adománygyűjtő szándékkal. Az iskola csapata immár ötödik alkalommal nyújt támogatást a rászorulóknak.

Az idei jótékonysági bállal egy három gyermekes családot szeretnének támogatni a táncosok. A Spivac család a Szamosparton él egy barakkban, fűtés, áram és egyéb szolgáltatások nélkül. A családfenntartóknak munkára és lakásra lenne szükségük ahhoz, hogy gyermekeiket megfelelő körülmények között neveljék föl.

Támogassa Ön is a Loga Dance School kampányát, hogy a család minél hosszabb időre tudjon lakást bérelni. Mindazok, akik részt szeretnének venni a karitatív kampányban a Loga Dance School jótékonysági báljára szóló belépőjegy megvásárlásával meg is tehetik január 30-ig.

A jótékonysági bálra január 30-án, hétfő este 21 órától kerül sor a Select Étteremben. A rendezvény keretében a szervezők átadják a családnak a kibérelt lakás kulcsát és minden más, a kampány során begyűjtött adományt.

A bálra egy belépőjegy ára 20 lejbe kerül. A jegyek tizenöt Szatmár megyei településen megvásárolhatók, vagy megrendelhetők a Rotaract önkénteseitől, akik lakcímre szállítják azokat. Az adománygyűjtőpontok listája és az önkéntesek telefonszáma a Loga Dance School oldalán megtalálható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: