2015-07-17 02:10:31• hírek • Blikk.hu

Háromgyermekes családapa Liptai új szerelme

A TV2 műsorvezetőjére egy igazán édes helyen talált rá a boldogság, ugyanott, ahol nap mint nap kiéli a cukrászat iránti szenvedélyét. Claudia új párja ugyanis a cukrászati gyakorlati helyét biztosító Pataki cukrászda tulajdonosa, Pataki Ádám.

A Blikk úgy tudja, Claudia és Ádám kapcsolata még nagyon az elején jár, információink szerint ennek egyik oka az, hogy Ádám hivatalosan még házasember, három gyermek édesapja, amely egyértelműen nem az az alaphelyzet, amelyre egy boldog párkapcsolatot építeni lehet. Claudia sem az a nő, aki egy nős, harmonikus kapcsolatban élő férfihoz közeledne, így bármennyire is érezte, hogy Ádám lehetne számára az a férfi, akit szeretni tudna, határozottan elutasította, hogy egy családos emberrel kezdjen. A bulvárlap úgy tudja, hogy Ádám érzései annyira erősekké váltak a műsorvezetőnő iránt, hogy a férfi döntött: a szerelmet választja a már nem igazán működő házasságával szemben.

- Nem akartam senkit bántani, korrekt akartam lenni a családommal és a gyermekeim anyjával - vallotta be a Blikk kérdésére Ádám, akit édesapja egy évvel ezelőtti hirtelen halála döbbentett rá, mennyire fontos, hogy az ember boldogságban élje az életét, és van, hogy egy pillanat alatt minden odavész.

- Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, de az tény, hogy a házasságom már nem működött igazán. Ennek nem Claudia az oka, és nem is egyik pillanatról a másikra romlott el. Semmiképpen nem akartam hazudni a feleségemnek és kettős életet élni, és Claudiát sem akartam hitegetni, ezért mindkét féllel tisztáztam a helyzetet, és bevallottam az érzelmeimet. Ez így tisztességes, és én csak a tiszta dolgokban hiszek. Ezzel nem szűnök meg apának lenni, csak férjnek. 35 éves vagyok, a boldogságra vágyom, és remélem, Claudia mellett megtalálom.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: