2018-03-08 14:52:22• hírek • Bede Emőke

Háromgyerekes családanya nyerte meg a Dacia Dustert

Március másodikán zsúfolásig telt a Satu Mare Shopping Plaza negyedik emelete, ugyanis végre kisorsolták azt a szerencsés nyertest, aki egy Dacia Dusterrel lett gazdagabb. Fortuna ez alkalommal egy háromgyerekes családanyára mosolygott rá.

A sorsolás után egy héttel pedig a nyertes, Barta Erika szinte könnyekig hatódva vette át az álomautó kulcsait a pláza tulajdonosától. Mint Erika a Szatmár.ro-val megosztotta, még az autó átvételének pillanatában sem hitte el, hogy valóban ekkora öröm érte családját.
 

Az autó egy olyan tamásváraljai családba került, melynek számos nehézségben volt része az utóbbi időben. Ennek ellenére egy évvel ezelőtt a szülők úgy döntöttek, hogy kislányuk és kisfiúk mellé egy harmadik apróságot is örökbe fogadnak, így adva neki esélyt egy boldog gyerekkorra.



 

A három gyerek mellett Erikának igazán nem sok ideje maradt a plázázásra, azonban mégis úgy gondolta, egyszer szerencsét próbál, a sorsoláson végül pedig az ő nevét húzta ki egy aprócska kéz. „Sosem gondoltam volna, hogy velünk megtörténhet egy ilyen csodálatos dolog. Egyáltalán nem számítottunk rá, de úgy tűnik, a Jóisten ránk mosolygott és hozzánk juttatta az autót” –mondta el Erika, majd azt is hozzátette, azért is örülnek nagyon az autónak, mert Tamásváralja a megye egy félreeső pontján fekszik, így gyakran kell nagyobb távolságokat megtenni, ha bármilyen ügyet el szeretnének intézni. A nő gyerekei számára pedig igazi meglepetés lesz az udvarra begördülő fehér Duster, ugyanis édesanyjuk nem szólt nekik a mai nap nagyszerű eseményeiről.
 

Nem te vagy a szerencsés nyertes? Ne add fel, ugyanis március 2-től már a negyedik autóhoz tartozó urnát is felavatják, így nincs más dolgod, mint 100 lej értékben vásárolni a Satu Mare Shopping Plaza üzleteiben, majd helyesen kitölteni adataiddal a szelvényt. Dobd be az üvegdobozba, és ha neked kedvez Fortuna, akkor legközelebb akár te is négykeréken gurulhatsz haza.


Amennyiben neked kedvez a szerencse, legközelebb akár a te nevedet is kisorsolhatják a gyerekek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: