2012-03-20 08:36:15• hírek • Blikk.hu

Háromféle nyugtatóra ivott Mary Zsuzsi

Törvényszerű volt Mary Zsuzsi halála, a boncolási eredmény súlyos alkohol- és gyógyszermérgezésről tanúskodik: egy üveg tömény pálinkának megfelelő alkoholra szedett be az énekesnő halálos adag nyugtatót.

Klapka György ennek ellenére még mindig úgy véli, karácsonykor elhunyt volt felesége véletlenül oltotta ki saját életét. A rendkívüli halálesettel járó rendőrségi vizsgálat lezárult. A tragikus halál okán vált világossá számára, hogy az énekesnő - az erről szóló pozitív hírekkel ellentétben - nem szokott le az alkoholról

- A vizsgálati eredmény, a boncolási jegyzőkönyv rádöbbentett, hogy Zsuzsi betegsége ellenére mégsem szokott le az ivásról, sajnos zugivó maradt. Mindenki úgy hitte, hogy igen, de erre rácáfol, hogy halálakor a véréből 3,5, vizeletéből pedig csaknem 3,8 ezrelékes alkoholszintet mutattak ki. A karácsonyi vacsoránál egy üveg pezsgőt ivott meg egyedül, de ettől nem lehet ilyen magas az eredmény. Marékszám szedte a nyugtatót, altatót, de tenni sem gyerekei, sem én nem tudtam ellene. Feketén-fehéren leírták, hogy halálos adagot szedett be, a sanax, frontin és helex hatóanyagait toxikus, vagyis mérgező mennyiségben mutatták ki. Zsuzsi menthetetlen volt, sokszor fenyegetőzött öngyilkossággal, ahogy nővérének aznap éjjel is, de sosem váltotta valóra - mondta Klapka György, aki hozzátette, volt felesége sajnos egészen fiatal korától ivott: a színpadra lépés előtt „kapott be két konyakot" feszültségoldónak, de válásuk óta súlyosbodott a helyzet.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: