2011-02-26 11:16:17• hírek • Póti Orsolya

Fergeteges humorest Maksa Zoltánnal

Áradtak a poénok péntek este a Szatmárnémeti Északi Színházban: a közönség egy étterem konyhájába csöppent, amelyben Maksa Zoltán, mint mosogatófiú nyújtott vidám perceket.

Olvasóinknak már nem kell bemutatnunk a híres magyarországi humoristát, hiszen nem egyszer járt városunkban, és közel három évtizede folyamatosan rivaldafényben van, folyamatosan megújulásra képes... Legújabb, Konyhashow című produkciója egy évadon keresztül ment a Mikroszkóp Színpadon, és most a szatmáriakat is megörvendeztette a nagy sikerű előadással.

A Konyhashow-ban először február 24-én a nagykárolyiaknak lehetett részük, péntek este 19 órától pedig a Szatmárnémeti Északi Színház adott otthont a produkciónak. A színház ugyan nem telt meg zsúfolásig, de aki eljött, az nem bánta meg, hiszen áradtak a poénok és a terem nevetéstől volt hangos.

Egy-egy poén között Maksa életbölcseletként kifejtette: a humor a legrosszabb perceket is feloldja, ezért érdemes drogként fogyasztanunk, hiszen semmi mellékhatása sincsen. Az est folyamán a humor az élet minden területére beférkőzött: nevelésről, munkáról, egyházról és politikáról szóló történetek, szójátékok és poénok hangzottak el a "konyhában".

Maksa az irodalomra is kitért Arany János átköltött Toldiját felolvasva, majd egy modern misét mutatott be, és végezetül előadta, miként mászik be a humor még az élet legszomorúbb pillanataiba, a halálba is.

A közönség hosszas tapssal jutalmazta a humoristát, aki búcsúzásképen azt mondta: „jövőre ha hívják, ha nem ,ő úgyis eljön." Aki lemaradt az előadásról, az még bepótolhatja, hiszen szombat este Máramarosszigeten lép fel a humorista, vasárnap pedig Mezőfényen.


Maksa Zoltán - Konyhashow


Maksa kellemes szórakozást nyújtott a humor kedvelőinek
Maksa másfél órán át kellemes szórakozást nyújtott a humor kedvelőinek


Képgaléria:

 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: