2011-04-03 18:58:45• hírek • Szatmár.ro

Három „vicces fiú" is továbbjutott

Három szatmári résztvevője is lesz idén a VIII. Erdélyi Humorfesztiválnak - a Hetek versenyében áprilisban 8-án bizonyíthatnak humoristáink.

A Humorfesztivál kiagyalói ezúttal is olyan amatőr erdélyi humoristákat kerestek, akik egy nagyon egyszerű feltételnek kellett megfeleljenek: legyenek viccesek.

A jelentkezők alacsony száma miatt Szatmárnémetiben nem, csupán Nagyváradon szervezték meg az idei VIII. Erdélyi Humorfesztivál előválogatóját. A bihari megmérettetésen végül Kolozs és Bihar nevettetőivel szálltak harcba a szatmári fiúk, akik közül a zsűri hármat talált érdemesnek arra, hogy a humorfesztivál döntőjében, a Hetek versenyében bizonyítson.
Április 8-án Kolozsváron nevettethet a profi humoristákból álló bíráló bizottság előtt Mihály Gergő, Sepa Mihály Sándor és Székely Zsolt, és nem utolsó sorban harcba szállhat az ezer lejes fődíjért is.

Mint kiderült, a jövő hétvégén két gálaműsorral is előrukkol az idei, immár hagyományossá vált Erdélyi Humorfesztivál. Az RMDSZ és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös szervezésében rendezendő verseny győzteseit - a Hetek versenyének első három helyezettjét - április 9-én a kolozsvári, majd 10-én a marosvásárhelyi közönség láthatja.


Székely Zsolt is ott lesz a Humorfeszten
Székely Zsolt is ott lesz a Humorfeszten


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: