2019-09-11 04:22:24• hírek • Szatmár.ro

Három új iPhone-t és saját streaming szolgáltatót mutatott be az Apple

Nagyszabású bemutató keretében rántotta le a leplet az Apple az idei újdonságairól.  

 

Tim Cook és csapata bemutatta az új iWatch modellt, ami amellett, hogy a kijelzője állandó megvilágítást kap, sok újdonságot nem tudott felmutatni. Ennél érdekesebb bejelentés volt az Apple streaming szolgáltatása, amely 4.99 dolláros árért az egész családnak kínál hozzáférést a sorozatok és filmek széles tárházához, ráadásul egyedi tartalmakat is kínál majd az almás cég. Ugyanakkor, ha új Apple készüléket vásárol valaki, számára az első évet teljesen ingyenessé teszik.  A szolgáltatás elérhető lesz iPhone, iPad vagy Apple Tv készülékeken. Debütált az iPad hetedik szériája is, amelyen már új operációs rendszer fog futni, amely ugyan nagyban megegyezik az iOS-szel, viszont a fejlesztők szerint a nagyobb képernyőn több lehetőséget kínál az iPad-re szabott operációs rendszer. 

A legnagyobb érdeklődés és felhajtás természetesen a cég telefonjai körül volt. Amint a bemutatón kiderült, a sima 11-es modell 699 dollár, a Pro változat már 999 dollárba kerül, a Pro Max pedig 1099 dollár, ami országonként némileg változhat. 
 

A 11-es iPhone legfontosabb újdonsága a dupla hátlapi kamera, ami két 12 MP-es kamerát jelent. A bemutató szerint a készülék alkalmassá válik az ultraszéles fotózásra, videók egyszerű szerkesztésére, és sötétben is sokkal jobb minőséget ígérnek az almás telefonok fejlesztői. A készülék egyébként gyorsabb és erősebb mint a korábbi készülékek, bár ez valószínűleg már alig érezhető az amúgy sem lassú készülékekhez mérten. Nem sikerült viszont az akkumulátorok kapacitásán jelentősen növelni: az alap modell mindössze 1 órával bírja majd tovább a korábbi készülékeknél.
 

A kamera mellett még kiemelték, hogy lesz sötét mód a telefonon, jobban ellenáll majd a sérüléseknek és a víznek, és a hangzás terén is jobb élményt nyújt majd a készülék. Várhatóan szeptember 20-án kezdődik a legújabb iPhone-ok értékesítése. 
 

A teljes esemény az alábbi videóban visszanézhető:

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: