2013-11-15 17:24:15• hírek • Szatmar.ro

Három tűzeset egyetlen nap alatt Szatmár megyében

Mozgalmas napja volt a Szatmár megyei tűzoltóknak november 14-én, csütörtökön: kevesebb, mint 24 óra leforgása alatt három tűzesethez is riasztották őket. Személyi sérülés szerencsére sehol nem történt, az anyagi kár azonban helyenként jelentős.

Az első tűzeset délelőtt 11.00 körül történt Szatmárzsadányon. Az esetről a szomszéd értesítette a hatóságot. A helyszínre érkező tűzoltók pillanatok alatt eloltották a tüzet, a rendőrség segítségével pedig megállapították, hogy az őrizetlenül maradt kályha okozta a bajt.

Szintén a kályha okozta azt a tűzesetet, amely néhány órával később Csomaközön történt. Személyi sérülés ebben az esetben sem történt.

Este 21.10 perckor a DN19A jelzésű országúton, Kismajtény és Sándormajor között kigyulladt egy teherautó és az utánfutója. A kamion autóalkatrészeket - elektronikus vezetékeket és gumicsöveket - szállított Németországba a nagykárolyi Contitech gyárból. A vizsgálatok során kiderült, a tüzet a túlterhelt abroncsok okozták.

Személyi sérülés ebben az esetben sem történt, ám a 250.000 euró értékű rakomány valamint a teherautó 80%-a a lángok martalékává vált.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: